Dit ben ik, dit zijn wij – spelen met identiteit

Wat is een ik?
de ene ik, de andere ik
een paraplu aan ikken in jezelf
de ik kun je transformeren in een andere ik
anders worden met hetzelfde gezicht
ook dan kan de ik denken, voelen, willen en maken.

We gaan terug in de tijd, vooruit in de tijd, met lappen stof en kledingstukken laten kinderen iets van zichzelf zien. Kinderen maken kunst, ontwerpen mode en roepen hiermee vragen op. Wie ben je eigenlijk? Waar kom je vandaan? Waar hoor je bij? En hoe kijk jij naar anderen?

Kind kunnen zijn, kind mogen zijn, samen met andere kinderen. We zien hier kunstprojecten die dichtbij het kind staan en ruimte geven aan experiment, die uitdagen, prikkelen en zelfvertrouwen geven.   

Door kunst kun je ietsje meer over jezelf ontdekken, verschillende ‘talenten’ onderzoeken. Kunst voedt ook het ‘wij’.

Hallo mensen uit 2021. Dit zijn wij, kinderen van Amsterdam!

Bezoek de andere werelden van de KinderKunstBiënnale, bekijk meer…!

Dit ben ik, dit zijn wij