kunstaanbod

Met plezier presenteert De Rode Loper op School het kunst- en cultuureducatieprogramma voor schooljaar 2021-2022. Een gevarieerd aanbod rond creativiteit en verbeelding.

Hoe jong kinderen ook zijn, ze hebben verhalen. Ervaringen, gedachten, nieuwsgierigheid. In onze programma’s reiken we thema’s, technieken en materialen aan die richting geven, nieuwe terreinen verkennen en de creativiteit van kinderen stimuleren. Spelend en onderzoekend leren kinderen zich uit te drukken in kunstvormen. Het geeft het zelfvertrouwen een boost. De kracht van kunstonderwijs!

Speciaal onderwijs

Ook voor het speciaal onderwijs bieden wij kunstlessen aan in de diverse disciplines. We beschikken over een ruim docentenbestand dat geschoold is in werken met deze doelgroep.