maatwerk

Zoekt u kunstprojecten die aansluiten bij bepaalde thema’s, bij kernconcepten of een schoolbreed programma? Naast ons reguliere aanbod bieden wij de mogelijkheid voor maatwerk. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Maar we ontwikkelen ook graag nieuwe programma’s. Neem contact met ons op voor een programma op maat.

Mijn eerste museum
1-2 beeldend
De kleuters kijken hun ogen uit: ze zijn in een museum! Inhet nieuwe CBK op IJburg, FactorIJ, en bij Framer Framed in Oud Oost is veel te ontdekken. Samen met museumdocenten kijken kinderen naar kunst en tekenen ze in het groot.
Dier op Doek
4-5-6 beeldend
De leerlingen maken vanuit lijnoefeningen een tekening van een dier. Deze tekening wordt op doek geborduurd met naald en draad. Een nieuwe aanpak van de fijne motoriek.
Het Heelal
1 t/m 8 interdisciplinair
Schoolbreed programma dat uitmondt in een presentatie van ruimtevaartuigen, ruimtewezens, modeshow van ruimtepakken en animatiefilmpjes.
ModeMix
6-7-8 mode / duurzaamheid
De leerlingen als modeontwerpers in de dop; ze combineren kledingelementen uit allerlei culturen in eigen creaties. Naast experimenteren en fotograferen wordt hun blik op kleding blijvend veranderd.
Eigen wijsheden
6-7-8 letteren / beeldend
De leerlingen bedenken zelf nieuwe spreekwoorden. Wat betekent het nieuwe spreekwoord en wanneer kun je het gebruiken? Het spreekwoord wordt vormgegeven op een tegel.