zoek op bouwgroep
groep  •  •  •  Kinderboekenweek   theater

Spinder

vertelvoorstelling naar boek van Simon van der Geest

Beleven van theatrale effecten: vertellen, acteren van personages

foto: allard willemse

Hidde is gek op insecten. Het zijn vrienden voor hem, zijn enige vrienden. In de kelder van zijn huis heeft hij drie jaar lang geknutseld en gebouwd aan een insectenlaboratorium, maar nu wil zijn oudere broer de kelder inpikken. Dit is het begin van een oorlog tussen de twee broers, een oorlog waarin Hidde geen enkele kans maakt. Maar hij heeft één wapen. Het geheim dat de broers al een paar jaar bewaren. Een verschrikkelijk geheim.

Vol passie en energie verleidt verhalenverteller Peter Faber zijn luisteraars om zich over te geven aan de werkelijkheid van het verhaal. Hij kruipt in de huid van mens en dier, brengt hen tot leven en staat letterlijk midden in zijn verhaal. Het ene moment zit je op het puntje van je stoel, het andere moment hang je ontspannen achterover om dan ineens …!
Een spannende, beklemmende en meeslepende voorstelling naar het meesterlijke en met een Gouden Griffel bekroonde boek van Simon van der Geest.

Bij de voorstelling is een lesbrief.

Spinder : Wanneer?

maandag 8 okt. 2018 09:30
maandag 8 okt. 2018 10:45
maandag 8 okt. 2018 13:30