Ontwerpwedstrijd

kleurplaat vóór volwassenen dóór kinderen!

een uniek hartverwarmend kleurboek voor iedereen die het nodig heeft

Wil je iets vrolijks voor iemand doen?
Heb je zin om te tekenen?
Maak een kleurplaat!

Wij vinden kleurboeken voor volwassenen, vol mandala’s en bloemen, vaak tuttig. Dat kunnen jullie vast beter. Teken er op los, ontwerp een kleurplaat waar anderen straks heel veel plezier aan beleven.
Uit alle inzendingen maken we een selectie; originele, grappige en hartverwarmende kleurplaten komen in een uniek kleurboek. Deze kleurboeken verspreiden we onder meesters, juffen, mensen in buurthuizen, in verpleeghuizen. Door jullie kleurplaten in te kleuren wordt iedereen weer een beetje blijer.

VOORWAARDEN

• Je zit op de basisschool
• Je kleurplaat is zwart/wit, vol lijnen en vlakken, je ontwerp is goed in te kleuren
• Formaat: A4